Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Hainele vintage, mai căutate ca niciodată. Cât costă o ținută într-un astfel de magazin

Numai de bine. Hainele vintage, mai căutate ca niciodată. Cât costă o ținută într-un astfel de magazin

Hainele vintage sunt din nou la modă. Iar cine nu găseşte articolele potrivite în garderoba mamei sau a bunicii, dau fuga în magazinele second hand. Patronii spun că tot mai multe persoane le trec pragul, principalul avantaj fiind preţurile mici. Georgiana Mihăilă, a mers într-un astfel de loc şi a căutat trei ţinute. Haideţi să vedem cât a cheltuit.

Numai de bine. Hainele vintage, mai căutate ca niciodată. Cât costă o ținută într-un astfel de magazin
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    22 Iun 2020   •   23:55

Georgiana a ales trei ținute: una sport, una casual și una elegantă. Ținuta casual este alcătuită dintr-o pereche de pantaloni scurți până la genunchi și o cămașă legată în talie. Partea bună este că cele două pot fi purtate și separat iar calitatea este una superioară. Hainele vintage se reflectă prin faptul că sunt piese unice și nu se găsesc în magazinele din mall. 

Cât costă hainele vintage

Prima ținută, alcătuită din două piese costă doar 80 de lei! A doua ținută, cea elegantă, este formată dintr-o rochie cu un imprimeu floral care poate fi purtată și seara și la birou în funcție de accesorii. Rochița costă doar 50 de lei. A treia ținută este una sport, formată din panataloni scurți, un tricou colorat și o geacă de firmă. Cele trei ținute, adică 6 articole, au costat în total doar 260 de lei. 

În 2020 magazinele second-hand sunt în trend. Clienții acestor magazine sunt în primul rând cei care doresc să se îmbrace diferit, cu haine de calitate pe care să nu le mai vadă pe stradă. În aceste magazine se pot găsi și haine de brand, la prețuri mai mici. Potrivit specialiștilor clienții nu trebuie să își facă griji de igienă. 

Hainele second-hand, bune și pentru buzunar și pentru planetă 

Atenție! Hainele reprezintă un procent important din deșeurile care poluează solul și apa. Multe dintre ele conțin fibre sintetice care se decgradează extrem de lent, așadar articolele de îmbrăcăminte nu ar trebui aruncate la gunoi ci refolosite. 

Hainele vintage, mai căutate ca niciodată

×
Subiecte în articol: Numai de bine haine vintage
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close