Antena 3 CNN Life O tânără de 16 ani a murit brusc în timp ce se distra cu prietenii. Ceea ce a omorât-o se găsește în orice supermarket

O tânără de 16 ani a murit brusc în timp ce se distra cu prietenii. Ceea ce a omorât-o se găsește în orice supermarket

O tânără de 16 ani a murit brusc în timp ce se distra cu prietenii. Ceea ce a omorât-o se găsește în orice supermarket
20 Noi 2016   •   10:04

În vara anului 2014 Lanna Hamann și prietenii ei au plecat să-și petreacă vacanța în Mexic. Fiind fericiți și încântaţi de noua aventură, turiștii nici nu-și imaginau cum se va sfârși aventura lor.

În acea zi nimic nu prevestea nenorocirea — Lanna se bucura de nisipul cald de pe plajă. Brusc ea a început să se simtă foarte rău. Medicii ajunși la fața locului au înțeles că tânăra avea infarct miocardic, dar nu au putut-o ajuta. În seara aceleași zile Lanna a murit la spital, potrivit Perfect Media.

Prietenii, familia ei și chiar și medicii nu-și puteau reveni din șoc: Lanna avea doar 16 ani, ea se ocupa cu sportul și niciodată nu se plângea de starea sa de sănătate.
La scurt timp de la moartea misterioasă a Lannei, Kris Hamann, mama ei, a făcut o declarație publică. Ea presupunea că moartea fiicei sale a fost provocată de o băutură energizantă cunoscută care poate fi cumpărată în orice supermarket. Kris a spus că în ziua morții sale Lanna nu a băut nici măcar o înghițitură de apă — ea a înlocuit-o cu energizantul.

Lanna  consuma foarte frecvent energizante. Prietenii ei chiar presupuneau că ea era dependentă de ele.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Localitatea din România unde candidează un politician mort de 11 ani
x close