O tânără trece printr-o dramă: ”Am 20 de ani și sunt virgină. Presiunea este insuportabilă” - Ce îi fac băieții când află secretul ei

09 Mai 2018   •   11:17
O tânără trece printr-o dramă: ”Am 20 de ani și sunt virgină. Presiunea este insuportabilă” - Ce îi fac băieții când află secretul ei

O tânără de 20 de ani a avut curaj să povestească o mare problemă personală, care îi afectează negativ viața: ”Am 20 de ani și presiunea cauzată de faptul că sunt încă virgină este insuportabilă: toată lumea se uită urât la mine când spun că nu am întreținut relații sexuale până acum. Simt că oamenii de vârsta mea mă judecă, din cauză că ei spun că sunt imatură doar pentru că sunt virgină, iar asta mi-a afectat viață socială.”

Pamela, specialista în relații și viață sexuală de la The Guardian, spune caă înainte de orice, viața intimă a tinerei trebuie să rămână privată și că nu ar trebui să fie subiectul de discuție al prietenilor ei: ”Nu trebuie să dezvălui astfel de informații private și este bine să știii că mulți oameni mint despre asta oricum. Ar fi o decizie deșteaptă să eviți astfel de subiecte.” declară experta. Înainte de a se gândi la o relație intimă, experta o sfătuiește pe tânără să își cunoască propriul corp și să se simtă confortabil fără să aibă nesiguranțe sau inhibiții: „Dacă presupui că potențiali iubiți te vor judeca mereu va fi mai greu pentru tine să te conectezi sexual cu ei. Dacă insă te simți confortabil în corpul tău și îți cunoști punctele forte, bărbații vor fi mai atrași de tine.” 

Femeia este sfătuită să nu se grăbească, să o ia ușor și să aștepte partenerul potrivit, cu care să se conecteze atât mental cât și fizic. Pierderea virginitații nu este doar un lucru care trebuie tăiat de pe o lista, iar o viață sexuală sănătoasă este un proces lung, care necesită timp și răbdare.  

Parteneri
sati
x close