Antena 3 CNN Life Oameni Lucra într-un restaurant deocheat, când a văzut un bărbat pe marginea drumului. S-a dus la el și a făcut ceva incredibil. Cum a reacționat omul

Lucra într-un restaurant deocheat, când a văzut un bărbat pe marginea drumului. S-a dus la el și a făcut ceva incredibil. Cum a reacționat omul

Lucra într-un restaurant deocheat, când a văzut un bărbat pe marginea drumului. S-a dus la el și a făcut ceva incredibil. Cum a reacționat omul
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Iun 2016   •   15:57

O tânără din SUA, angajată a celebrului restaurant Hooters unde chenerițele servesc în ținute sexy, a postat un mesaj care a impresionat mii de oameni pe Facebook. Morissa Pena tocmai intra la muncă, în momentul în care a văzut un bărbat nevoiaș stând pe bordura din fața restaurantului. S-a dus la el și ceva minunat s-a întâmplat.

„Am aflat că numele lui este Rick. L-am întrebat dacă se simte bine. De abia a putut să bolborosească un „nu”, a privit în pământ și a început să suspine. L-am întrebat dacă îi este foame și mi-a răspuns „foarte”.

L-am ajutat să se ridice și apoi l-am sprijinit. Am intrat cu el în restaurant, l-am așezat la o masă și i-am zis să comande orice dorește, pentru că voi plăti eu. Persoanele aflate la o altă masă i-au cumpărat desertul.

Mi-a povestit că este din Ohio, că fusese lovit de o mașină și că nu s-a putut duce la spital pentru că nu are asigurare medicală.

Când a terminat de mâncat, mi-a spus că nu mă va uita niciodată pentru că i-am redat speranța. Apoi și-a scos lănțicul dea la gât, singurul obiect de preț pe care îl avea, și mi l-a dăruit. Am rămas fără cuvinte”

×
Subiecte în articol: sarac
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close