Antena 3 CNN Life Oameni Mădălina Doroftei, fotomodelul român care face furori în Italia şi defilează pentru Versace

Mădălina Doroftei, fotomodelul român care face furori în Italia şi defilează pentru Versace

Un fotomodelul român face furori în Italia. Este vorba despre Mădălina Doroftei care defilează pe podiumul Versace, după ce a fost descoperită aici, în România, pe când avea doar 14 ani. Acum, se iubește cu un coleg de breaslă care defilează pentru Dolce & Gabbana.

Mădălina Doroftei, fotomodelul român care face furori în Italia şi defilează pentru Versace
Sursa foto: Doroftei Madalina International Model
de Naty Badea    |    Iulia Gorgorin    |    09 Oct 2022   •   15:51

De asemenea, Mădălina Doroftei a intrat în Cartea Recordurilor, pentru o defilare la 5.600 de metri, pe Everest.

"Mădălina Doroftei este un nume de reţinut. Este un model român de succes acum în Italia. Aceasta defilează şi reprezintă cele mai importante case de modă, dar şi cele mai importante branduri de haine din peninsulă. Şi-a început cariera de model la doar 14 ani, atunci când a particpat la un concurs de frumuseţe în liceu şi a fost descoperită de o agenţie de modele din România.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A venit apoi în Italia, unde a reuşit să facă performanţă la cel mai înalt nivel şi să lucreze pentru cele mai cunoscute case de modă. În acest moment, frumoasa româncă deţine o firmă şi se află într-o relaţie cu Alessandro Egger, model de succes, dar şi actor.

De asemenea, românca este destul de discretă cu viaţa sa personală şi nu a oferit foarte multe detalii presei din Italia despre familia din România, însă a povestit care a fost cel mai romantic gest pe care iubitul ei l-a făcut pentru ea, şi anume faptul că a călătorit 3.000 de kilometri pentru a putea să stea cu ea doar câteva ore.

Pe de altă parte, stilistul casei de modă Versace, Marco Lorenzetto, a declarat într-un interviu că Mădălina l-a învăţat că se poate lucra în lumea modei, la cel mai înalt nivel şi că poţi fi un foarte bun profesionist şi totuşi să rămâi mereu modest", a transmis Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN.

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Doroftei fotomodel Italia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close