Antena 3 CNN Life Oameni România, prin ochii unei femei puternice. Dana Săvuică, sfaturi de înfrumuseţare pentru românce

România, prin ochii unei femei puternice. Dana Săvuică, sfaturi de înfrumuseţare pentru românce

De câte ori n-am auzit de la cei care ne vizitează ţara, că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Nu este un clişeu, avem cu ce ne lăuda şi la acest capitol, iar Dana Săvuică a confirmat lucrul acesta. Femeile din România sunt şi frumoase şi deştepte.

România, prin ochii unei femei puternice. Dana Săvuică, sfaturi de înfrumuseţare pentru românce
Sursa foto: Captură Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    01 Dec 2021   •   15:57

În România se discută tot mai mult despre "women's empowerment", curent care a prins aripi la nivel mondial.

De la fotomodel, la antreprenor, de la vedetă TV la influencer, Dana Săvuică a reuşit să fie întotdeauna un avocat al puterii feminine.

Dana Săvuica, una dintre cele mai frumoase femei din România, a prezentat de Ziua Naţională a României, în exclusivitate la Antena 3, câteva dintre trucurile sale de înfrumuseţare.

"La mulţi ani, România! La mulţi ani tuturor românilor de pretutindeni. Iată că ţara noastră care este atât de frumoasă, şi-a deschis graniţele. Românii sunt peste tot în lumea aceasta şi cu toţii astăzi sărbătorim această zi minunată pentru ţara noastră.

Româncele sunt frumoase şi sunt renumite în toată lumea aceasta pentru frumuseţea lor genetică, naturală. Pot să spun că eu ştiu că toate româncele fac efortul de a-şi păstra această frumueţe, plus că avem foarte multe produse româşti de calitate care sunt recunoscute în toată lumea. Şi asta ţine de creativitatea nostră, de talentul nostru de a fi români. 

Să te trezeşti dimineaţa, să te speli cu apă rece, să te ciupeşti în obrăjori. Sunt remedii din acelea bătrâneşti, tradiţionale, care sunt foarte bune. Ştiţi, aşa-zisele leacuri băbeşt, dar, acum, pentru că trăim într-o epocă în care ştiinţa a intrat în domeniul frumuseţii, da, într-adevăr, există o grămadă de produse foarte bune, şi mă bucur că există produse româneşti care ţin pasul cu ştiinţa, care ne pot păstra această frumuseţe, ne fac să ne simţim proaspete", a spus Dana Săvuică la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Dana Săvuică 1 Decembrie
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close