Antena 3 CNN Life Poveste adevarată: "Sunt îndrăgostită de fiul meu vitreg". Ce s-a întâmplat imediat după ce a recunoscut asta

Poveste adevarată: "Sunt îndrăgostită de fiul meu vitreg". Ce s-a întâmplat imediat după ce a recunoscut asta

Poveste adevarată: "Sunt îndrăgostită de fiul meu vitreg". Ce s-a întâmplat imediat după ce a recunoscut asta
Sursa foto: foto: Pixabay.com
19 Sep 2017   •   12:40

O femeie în vârstă de 40 de ani a povestit pe un blog despre drama pe care o traieste din punct de vedere emotional.

Aceasta spune ca a ajuns sa fie indragostita lulea de fiul ei vitreg, din cauza ca sotul ei nu o mai baga in seama, scrie lyla.ro.

“M-am maritat cu un barbat care nu mai are niciun interes pentru mine. Nu vrea sa iasa cu mine in oras si tot ceea ce face e sa munceasca si sa doarma. Mi-am dat seama recent ca nu ma face fericita. Insa fiul lui de doar 22 de anima face fericita. In trecut mi-a si spus ca ma doreste din punct de vedere sexual”, povesteste femeia.

Mai mult decat ata, ea recunoase ca sotul ei stie despre posibila lor legatura si ca are de gand sa ia o decizie incredibila.

“Sotul meu stie despre noi, I-a spus fiului meu vitreg ca daca afla ca e ceva intre noi doi, il da afara din casa. Asa ca acum fiul meu vitreg da semne ca nu ar mai vrea sa faca sex cu mine. Cred insa ca voi incerca sa ma cuplez cu el, nu pot trai asa in propria casa”, a povestit femeia pe evanmarckatz.com.

Marturia femeii a atras mii de comentarii care din care mai agresive, in care toti cei care au citit ceea ce a scris ea au jignit-o si au injurat-o in ultimul hal!

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close