Antena 3 Life Prinţul Harry confirmă relaţia cu actriţa Meghan Markle. Ce mesaj transmite presei

Prinţul Harry confirmă relaţia cu actriţa Meghan Markle. Ce mesaj transmite presei

08 Noi 2016   •   15:40
Prinţul Harry confirmă relaţia cu actriţa Meghan Markle. Ce mesaj transmite presei
Sursa foto: Foto: Facebook/captura video

Prinţul Harry al Marii Britanii a confirmat relaţia cu actriţa americană Meghan Markle într-o declaraţie transmisă de Palatul Kensington, în care critică presa pentru ”valul de abuzuri şi hărţuire” la adresa ei, scrie BBC, citat de news.ro.

Declaraţia transmisă arată că cei doi au o relaţie de câteva luni şi că ”nu era drept” ca Meghan Markle să fie subiectul unui astfel de tratament.

”Iubita lui, Meghan Markle, a fost subiectul unui val de abuzuri şi hărţuire. Unele dintre acestea au fost foarte publice - defăimarea pe prima pagină a unui ziar naţional, subtilităţile rasiste din comentarii şi sexismul şi rasismul făţiş din social media. (...) Altele au fost ascunse publicului - eforturile legale pentru a ţine departe de ziare poveştile defăimătoare; mama sa, nevoită să se strecoare printre fotografi pentru a ajunge la uşa casei sale; încercările reporterilor şi fotografilor de a pătrunde ilegal în casă şi apelurile date poliţiei; mitele substanţiale oferite de ziare fostului iubit al actriţei; bombardarea a fiecărui prieten, coleg şi persoană dragă din viaţa ei”, se arată în comunicatul transmis de Palatul Kensington.

Prinţul Harry, în vârstă de 32 de ani, a avut o relaţia agitată cu presa, crescând conştient de impactul pe care l-a avut implicarea media în viaţa mamei sale, prinţesa Diana, iar în declaraţia transmisă spune că era era îngrijorat pentru siguranţa iubitei sale şi că este ”foarte dezamăgit că nu a reuşit să o protejeze”.

”Nu este drept ca după câteva luni de relaţie, Meghan Markle să fie centrul unei astfel de furtuni”, se mai arată în comunicatul transmis de palat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close