Antena 3 CNN Life S-a îndrăgostit de o femeie divorțată și a cerut-o de soție. Cum a reacționat când a aflat că avea acasă 11 copii

S-a îndrăgostit de o femeie divorțată și a cerut-o de soție. Cum a reacționat când a aflat că avea acasă 11 copii

S-a îndrăgostit de o femeie divorțată și a cerut-o de soție. Cum a reacționat când a aflat că avea acasă 11 copii
Sursa foto: foto: pixabay.com
21 Oct 2016   •   17:02

Tatiana era o femeie obișnuită din Rusia, până în momentul când soarta a decis o facă celebră. Mai întâi tot cartierul știa că ea împreună cu soțul ei Tamil cresc 8 copii. Apoi despre ea a flat toată Rusia, când în a noua sarcină ea a rămas însărcinată cu tripleți, potrivit Perfect Media.

Pare incredibil, dar Tatiana nu părea extenuată din cauza unui număr atât de mare de copii. Din contra, ea arăta foarte bine. Autoritățile locale și presa invitau de fiecare dată marea familie la festivitățile publice. Dar cea mai interesantă parte acestei istorii abia începea.

Doar imaginează-ți cât de șocați au rămas vecinii când au aflat că Tatiana, mamă a 11 copii, divorțează! ”Ce va face ea cu 11 copii?”, întrebau retoric aceștia. Tatiana motiva divorțul prin faptul că soțul a început să bea și o bată. El credea că ea oricum nu poate pleca de la el, de aceea își permitea aceste lucruri. Dar nu a fost să fie: Tatiana a obținut divorțul.

După meserie ea este bucătar, iar bucătarii sunt mereu solicitați. Vecii credeau acum că ea va rămâne fără soț până la sfârșitul vieții, pentru că cine ar vrea să se căsătorească cu o femeie cu 11 copii?! Dar soarta i-a mai pregătit o surpriză.

Continuarea, AICI.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close