S-a întors din morţi chiar înainte ca medicii să-i preleveze organele! Cum a reușit să se salveze în ultima clipă

de D.G.    |    14 Sep 2016   •   15:23
S-a întors din morţi chiar înainte ca medicii să-i preleveze organele! Cum a reușit să se salveze în ultima clipă foto: Daily Mail

Medicii se pregăteau să îi preleveze organele, când o fetiță de 14 ani, din Michigan, s-a întors din morți.

Dusă de urgenţă la spital în stare extrem de gravă, Abigail Kopf a încetat, după două ore în care medicii au făcut tot posibilul să o salveze, să mai dea semne de viaţă. În acel moment, medicii i-au anunţat familia că, din cauza rănilor extrem de grave pe care le suferise şi a complicaţiilor pe care le-ar fi implicat procedurile drastice la care ar fi urmat să se apeleze pentru a o ţine în viaţă, exista posibilitatea ca fetiţa să intre în moarte cerebrală, potrivit Daily Mail.

În acel moment, mama lui Abigail, într-un moment de disperare, i-a cerut fetei, în lacrimi, să-i strângă mâna dacă auzea ce vorbeşte. Brusc, fetiţa a strâns uşor mâna mamei, apoi medicul i-a cerut să ridice un deget, în semn de aprobare, dacă înţelegea ce se vorbeşte în jurul său. Imediat, fetiţa a ridicat două degete şi, în secunda următoare, medicii au decis să o ducă la sala de operaţie.

Familia îşi dăduse deja acordul ca, în cazul în care fetiţa nu dădea niciun semn de viaţă, să i se preleveze organele pentru a fi donate. Din fericire, copila a fost salvată la timp.

x close