Antena 3 CNN Life S-a spălat pe cap cu votcă. Ce i s-a întâmplat la scurt timp

S-a spălat pe cap cu votcă. Ce i s-a întâmplat la scurt timp

S-a spălat pe cap cu votcă. Ce i s-a întâmplat la scurt timp
Sursa foto: foto: Pixabay.com
16 Iul 2018   •   17:26

Votca este o băutură de care ne bucurăm încă din Evul Mediu.

Versatilitatea şi concentraţia ei mare de alcool a făcut-o extrem de populară în cocteiluri, dar este folosită şi simplă în multe ţări din Europei de Est sau de Nord. Însă votca are un istoric lung şi ca medicament, fiind vândută de farmacişti pentru a vindeca mai orice, de la infertilitate la colici.

Împrospătează rufele. Îţi poţi păstra hainele frumos mirositoare şi proaspete cu ajutorul votcii. Serios! Foloseşte un pulverizator pentru a uda puţin hainele cu votcă, apoi lasă-le la aerisit. Votca omoară bacteriile care dau mirosul de stătut hainelor, iar atunci când se usucă nu rămâne niciun miros de alcool.

Păstrează prospeţimea florilor. Adaugă câteva picături de votcă şi o linguriţă de zahăr în vaza de flori. Astfel florile vor rămâne proaspete mai multe zile. Schimbă acest amestec zilnic. 

Hrăneşte părul şi-l face mai strălucitor. Cu ajutorul votcii oamenii nu doar par mai frumoşi. Votca chiar le îmbunătăţeşte înfăţişarea. Toarnă 50 de grame de votcă într-un recipient de şampon de 350 de grame. Este mai bună decât şamponul şi decât balsamul la un loc.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close