Antena 3 CNN Life Scrisoarea unui bărbat divorțat către cei care sunt căsătoriți încă

Scrisoarea unui bărbat divorțat către cei care sunt căsătoriți încă

Scrisoarea unui bărbat divorțat către cei care sunt căsătoriți încă
Sursa foto: foto: pixabay.com
20 Sep 2016   •   21:36

Un bărbat care abia a divorțat, pe nume Gerald Rogers a scris un mesaj impresionant pentru cei care încă sunt căsătoriți. A înțeles ce a pierdut abia după divorț. Lecțiile sunt excepșionale și merită citite, de ești căsătorit(ă) sau încă nu.

El consideră că oricât de problematică ar fi relația în familie, merită să lupți pentru fericirea ei, scre ea.md.

„Probabil nu sunt un mare profet în relații. Însă o oarecare experiență, pe care am primit-o după divorț m-a lăsat să meditez ce aș face eu altfel, dacă aș avea o a doua șansă. Am pierdut femeia, alături de care am trăit aproape 16 ani și nu vreau cineva să-mi repete aceleași greșeli.

1. Nu înceta să-ți curtezi soția. Nu înceta să o cunoști permanent.

Cea mai mare greșeală e să o percepi pe soția ta ca pe un lucru care este firesc. Atunci când ai cerut-o de soție, cu siguranță ai fost sigur că vei lupta mereu pentru inima ei, că o vei proteja mereu, însă cu timpul, această promisiune, cel mai des, se dă uitării.

Soția ta, este cea mai importantă și prețioasă comoară din viața ta. Tu ți-ai ales-o, nu uita de acest lucru și nu fi leneș pentru a-ți menține dragostea.

2. Protejează-ți inima

Tu trebuie să fii un apărător al inimii soției tale, dar și al propriei inimi. Protejează-o cu mare grijă de alte femei. Iubește-te și nu pierde timpul pe fleacuri. Nimeni, în afară de soția ta nu ar trebui să pretindă la inima ta. Iar soția ta, la rândul său trebuie să pătrundă în nevoile tale.

3. Îndrăgostește-te de ea în fiecare zi

Cu toții ne schimbăm permanent. Nu mai ești acel băiat tânăr care abia s-a căsătorit. Schimbările apar oricând, de aceea, învață să trăiești cot la cot cu ea, zi de zi.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Motorina, o nouă ieftinire înainte de weekend
x close