Antena 3 CNN Life Și-a comandat meniul zilei, dar când s-a uitat mai bine în farfurie a început să tremure. Ce îi fusese servit pe post de prânz- FOTO

Și-a comandat meniul zilei, dar când s-a uitat mai bine în farfurie a început să tremure. Ce îi fusese servit pe post de prânz- FOTO

Și-a comandat meniul zilei, dar când s-a uitat mai bine în farfurie a început să tremure. Ce îi fusese servit pe post de prânz- FOTO
22 Noi 2016   •   12:30

Aproape toți cei care au văzut această fotografie s-au declarat șocați de cum arăta și nu credeau că așa ceva poate fi comestibil.

Această imagine a fost postată pe pagina de Facebook a orașului Dubois, al statului american Pennsylvania, cel care a avut flerul de a face acest lucru a fost un elev care studia în școala din oraș, potrivit stiri.rol.ro.

El a dorit să rămână anonim, iată ce descriere a scris elevul alături de imagine: ,,Am vrut să vă arăt tuturor ce se servește la școala mea”.

Revoltat, un utilizator a scris într-un comentariu: ,,Lucrez într-o cantină școlară, dacă burgerul acesta ar ieși din cuptorul meu ar ateriza la gunoi, nu pe masa unui elev”.

Inspectorul școlar în gestiunea căruia se află cantinele școlare a simțit nevoia să precizeze că deși burgerul arată foarte rău, este 100% comestibil. Tot el a mai adăugat că alte 330 de porții au fost servite fără a se fi primit vreo reclamație.

Cu toate cuvintele împăciuitoare ale inspectorului, oamenii nu au fost convinși, un alt utilizator, de data aceasta un părinte, a declarat: ,,Aș vrea să îl văd pe domnul inspector mâncând din burger, dacă tot e așa de sigur că a fost o problemă de temperatură”.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Elevii încep azi evaluarea națională
x close