Antena 3 CNN Life Și-a dat ultimii bani pe un petec de pământ, unde credea că e îngropată o comoară. A săpat 12 ani, dar uite ce a găsit acolo

Și-a dat ultimii bani pe un petec de pământ, unde credea că e îngropată o comoară. A săpat 12 ani, dar uite ce a găsit acolo

Și-a dat ultimii bani pe un petec de pământ, unde credea că e îngropată o comoară. A săpat 12 ani, dar uite ce a găsit acolo
07 Sep 2017   •   12:55

Stuart Wilson este un scoțian pasionat de istorie. Într-una din zile a fost convins că a descoperit vestigiile unui oraș medieval și a fost dispus să renunțe la toate economiile sale pentru a achiziționa terenul respectiv și să înceapă săpăturile.

Scoțianul a plătit aproximativ 32.000 de lire sterline, toate economiile sale de-o viață, pentru două hectare de teren în regiunea South Wales, potrivit Daily Mail.

Când a făcut investiția uluitoare, în urmă cu 12 ani, Wilson era convins că sub pământul cumpărat de el se ascunde un oraș medieval nedescoperit.
Timpul i-a dat dreptate și scoțianul a reușit, cu ajutorul a sute de voluntari, să scoată la lumină vestigii despre care istoricii credeau că sunt pierdute.

În grădina scoțianului, au apărut la suprafață, ruinele orașului industrial Trellech, laolaltă cu multe obiecte de muzeu. Acum valoarea terenului ține de patrimoniul național scoțian.

sursa: Daily Mail

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close