Antena 3 CNN Life TEST de personalitate: Alege una din cele 5 cărți și află-ți destinul!

TEST de personalitate: Alege una din cele 5 cărți și află-ți destinul!

TEST de personalitate: Alege una din cele 5 cărți și află-ți destinul!
22 Iun 2017   •   12:48

Într-una din aceste 5 cărți destinul tău îți este scris, iar tu ai dreptul doar la o singură alegere. Concentrează-te pe o singură carte pe care vrei să alegi și citește mai jos ce scrie în dreptul acesteia pentru a-ți afla destinul! Este un test de personalitate foarte simplu care sigur o să te uimească.

CARTEA 1 – Te-ai saturat de atatia oameni falsi care se misca in jurul tau si pretind multe lucruri pe care nu sunt in stare sa le indeplineasca. Tu ai fost intotdeauna un om de cuvant si te-ai tinut de promisiuni. Ai facut alegeri bune, dar si rele. Ai invatat mult mai mult decat ar fi trebuit. Acum cei care ți-au greșit au plecat pe drumul lor, iar  tu sigur ai ajuns mai bine decat ei.

CARTEA 2 – Sunt sanse mari ca viata ta sa devina cum vrei tu, iar toate lucrurile sa ti se indeplineasca si sa ai parte de bucurii. O sa ai parte de cineva care chiar va sti cu adevarat sa te pretuiasca. Visele tale vor deveni realitate rand pe rand si vei avea tot ceea ce ti-ai dorit tu vreodata. Nu te ingrijora, trebuie doar sa ai rabdare!

Continuarea, pe healthynews.eu.

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close