Antena 3 CNN Life Un asistent medical s-a căsătorit simbolic cu o fetiţă de doar 4 ani. Motivul gestului său este tulburător

Un asistent medical s-a căsătorit simbolic cu o fetiţă de doar 4 ani. Motivul gestului său este tulburător

Un asistent medical s-a căsătorit simbolic cu o fetiţă de doar 4 ani. Motivul gestului său este tulburător
11 Oct 2016   •   00:26

Abby (4 ani) locuiește în New-York. Ea mereu zâmbește, însă fața ei fericită ascunde un adevăr îngrozitor. Fetița suferă de o formă deosebită de leucemie, care atacă în principal copiii. Micuța este nevoită să se afle mereu într-o clinică specializată, unde, indiferent de situație, nu-și pierde curajul și se bucură, probabil, de ultimele luni din viața sa, potrivit punct.tv.

Abby are un asistent medical preferat — Matt Hickling. Mica pacientă vine la el zilnic, chiar dacă nu are nevoie de consultație. Ea îl place atât de mult pe Matt, încât deja de 4 ani visează să se căsătorească cu el.
Într-o seară fetița i-a povestit mamei toate tainele inimii sale.

La următoarea întâlnire cu Matt Abby avea de gând să-l ceară oficial în căsătorie. Micuța deja alesese și verighetele. Matt, aflând despre aceste lucruri, a început imediat să organizeze „nunta”, dorind să o surprindă pe viitoarea sa mireasă.

În următoarea zi Abby era așteptată la „nunta-surpriză”. Matt și personalul spitalului chiar s-au străduit să facă totul perfect!
Abby a primit o rochie albă minunată, iar Matt — un tricou-smoching original.

Mai mult, AICI.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close