Antena 3 CNN Life Un bărbat a adunat timp de 18 ani bani mărunți. La ce a folosit ''averea''

Un bărbat a adunat timp de 18 ani bani mărunți. La ce a folosit ''averea''

Un bărbat a adunat timp de 18 ani bani mărunți. La ce a folosit ''averea''
20 Oct 2016   •   09:30

Toți părinții depun mult efort ca copiii lor să aibă un viitor luminos. Și, deși uneori noi putem să nu observăm acest lucru, trebuie să ținem minte mereu că părinții ne iubesc mult.

Probabil fiecare dintre noi știe modul specific în care părinții noștri își arată dragostea față de noi. Acesta poate fi și un fleac abia sesizabil, însă plin de sens și iubire. Și nu e de mirare că aceste lucruri mici scapă atenției celor mulți. Însă pentru cei care le înțeleg, aceste lucruri au valoare infinită.

Perfect Media relatează istoria emoționantă a lui Frank Walkott:

”Tatăl meu este un simplu muncitor. Toată viața el a lucrat la moară și a avut un salariu mic. El nu a avut studii suficiente pentru a-și găsi un post mai bun. În schimb, tatăl meu are o inimă mare. După ce a trecut prin mari greutăți, el a decis că viața noastră trebuie să fie mult mai frumoasă.

După ce m-am născut, tatăl meu a început să adune bani pentru studiile mele. Lucrul la moară nu îi permitea să pună mulți bani deoparte. De aceea el în fiecare zi aduna la un loc toți banii mărunți pe care îi avea. El punea toți banii într-un borcan de sticlă, însă pentru noi acesta nu era un simplu borcan.

Continuarea, AICI.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Scandaluri în lanț, înainte de finala Eurovision 2024
x close