Antena 3 CNN Life Un bărbat a lipsit de la serviciu pentru prima dată în 25 de ani. Când a aflat motivul, șeful lui era să înnebunească

Un bărbat a lipsit de la serviciu pentru prima dată în 25 de ani. Când a aflat motivul, șeful lui era să înnebunească

Un bărbat a lipsit de la serviciu pentru prima dată în 25 de ani. Când a aflat motivul, șeful lui era să înnebunească
Sursa foto: foto: freeimages.com/St. Mattox
24 Noi 2016   •   10:56

Parcarea grădinii zoologice din Bristol: 150 de locuri pentru automobile, 8 locuri pentru autobuze și un bărbat care o păzește adunând câțiva bănuți de vizitatori. Taxa unui loc de parcare pentru mașini era de un dolar și 40 de cenți, iar a unui loc pentru autobuz — 7 dolari, potrivit punct.tv.

Însă, într-o zi, paznicul nu a mai venit la serviciu. Era pentru prima dată în ultimii 25 de ani. Directorul grădinii zoologice a apelat la administrația orașului, rugând să-i fie trimis un alt angajat pentru parcare.

Funcționarii i-au răspuns că de parcarea grădinii zoologice este responsabilă grădina zoologică. Și că ei nu au angajat și nu au trimis pe nimeni niciodată pentru acel post. Curios era că nici administrația grădinii zoologice nu-l cunoștea, deoarece ei au presupus că angajatul era trimis de primărie și că acesta vărsa banii în contul municipalității.

Ei bine, paznicul fusese în tot acest timp pe cont propriu. La un calcul simplu, timp de 25 de ani câștigase cam 560 de dolari pe zi. 5.000.000 de dolari… Nu-i rău!

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close