Antena 3 CNN Life Un boschetar a primit în dar o pizza. Ce a făcut cu ea i-a marcat pe cei care au văzut gestul - VIDEO

Un boschetar a primit în dar o pizza. Ce a făcut cu ea i-a marcat pe cei care au văzut gestul - VIDEO

Un boschetar a primit în dar o pizza. Ce a făcut cu ea i-a marcat pe cei care au văzut gestul - VIDEO
Sursa foto: foto: captura Youtube
17 Sep 2016   •   11:15

Cei mai mulți dintre noi au o viață suficient de îndestulată, însă nu toți sunt atât de norocoși. Nu cred că este chiar corect să spunem că pentru starea în care au ajuns, oamenii străzii sunt siguri vinovați. Dacă nu crezi așa, atunci întreabă-te: ce știi tu de fapt despre boschetarul pe care îl vezi zilnic atunci când mergi la serviciu?

Unii oameni suferă traumatisme fizice de la care rămân invalizi pentru restul vieții, însă nu uitat că să traumatismele sunt și psihologice. Anume acestea de cele ma multe ori sunt cauza care i-au lăsat pe unii oameni fără casă…

În acest filmuleț vei putea vedea un experiment social. Un tânăr merge pe stradă și cere puțină mâncare de la oamenii pe car îi vede că mănâncă. Toți îl refuză, uneori în limbaj foarte violent. Atunci el decide să cumpere și să dăruiască o pizza unui om al străzii.

După care, un alt tânăr se apropie de boschetar și cere deja de la acesta o bucată de pizza. Cum crezi, ce va face boschetarul? Te invităm să privești acest video pentru a afla răspunsul.
 

sursa: Perfect Media

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close