Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cele mai bune sfaturi pentru piederea rapidă în greutate

Cele mai bune sfaturi pentru piederea rapidă în greutate

Cele mai bune sfaturi pentru piederea rapidă în greutate
15 Mai 2014   •   15:58

Cu totii ne dorim rezultate rapide si vizibile atunci cand ne propunem sa dam jos cele cateva kilograme in plus, care s-au acumulat fara voia noastra. Aceste sfaturi rapide de pierdere in greutate iti ofera cateva trucuri utile, care te vor ajuta sa-ti atingi obiecticul propus intr-un mod cat mai eficient si mai putin obositor.   Secretul succesului unui astfel de proiect consta in perseverenta si in modul in care-ti planifici toate detaliile. Daca vei respecta instructiunile si regulile impuse de dieta pentru care ai optat, vei creste, cu siguranta, sansele de a pierde cat mai repede in greutate. Vestea buna se refera la faptul ca nutritionistii s-au gandit la tine si la dorinta ta si au creat diverse programe de dieta pe care le poti adopta si tu, fara a fi nevoie sa te infometezi. Iata cateva trucuri testate in timp de cei care au reusit sa imbratiseze un stil de viata sanatos si dinamic si pe care merita sa le adaptezi la propria ta personalitate si conditie fizica.
 

MANANCA NUMAI ATUNCI CAND ITI ESTE FOAME!          Lupta cu tentatia de a creste numarul gustarilor, controlandu-ti cu multa ambitie poftele.

          Foamea este de fapt un mesaj trimis de creier corpului tau, prin care acesta semnaleaza nevoia de calorii si alimente, in general. Daca vei consuma ingrediente diverse, fara a asculta cererea organismului iti vei incarca organismul cu calorii si grasimi. 

 

NU RENUNTA DEFINITIV LA MICILE PLACERI CULINARE!       Este inutil sa tai din planul de dieta toate alimentele preferate. Acest lucru te va determina sa mananci mai mult in momentul in care vei avea sansa sa trisezi un pic. 

   Secretul pentru o pierdere eficienta in greutate se afla si in marimea portiei. In scopul atingerii obiectivelor propuse incearca sa reduci cantitatea gustarilor, dar si frecventa consumului. Poti savura fara nicio problema o bucata de ciocolata delicioasa, o prajiturica sau orice alte dulciuri, o data sau de doua ori pe saptamana. 

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close