Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum să elimini grăsimea abdominală. Pune amestecul acesta în cafea și minunea se va produce

Cum să elimini grăsimea abdominală. Pune amestecul acesta în cafea și minunea se va produce

Cum să elimini grăsimea abdominală. Pune amestecul acesta în cafea și minunea se va produce
19 Apr 2018   •   17:22

Cu toţii ne dorim un abdomen plat, care să ne contureze armonios linia corpului. Însă, în realitate, lucrurile nu stau întotdeauna aşa cum ne dorim.

Grăsimea viscerală, tipul care se găseşte la nivelul taliei este mai activă din punct de vedere metabolic. Deşi îşi face prima simţită prezenţa atunci când acumulăm kilograme, grăsimea abdominală este totodată şi primul tip de grăsime care se pierde atunci când slăbim.

Dincolo de problema estetică, excesul de grăsime din zona abdominală poate conduce la apariţia unor boli grave precum bolile de inimă şi diabetul zaharat.

Pe lângă o alimentaţie sănătoasă şi o activitate fizică susţinută, respirația profundă vă poate ajuta să pierdeți în greutate și să vă relaxați.

Mai mult decât atât, dacă sunteţi consumatori de cafea, acest amestec – cremă, care, graţie rezultatelor sale a fost numită "minunea de dimineaţă", vă va ajuta să topiţi grăsimea de pe burtă mai repede decât credeaţi.

Cofeina din cafea stimulează metabolismul şi contribuie la întărirea sistemului nervos central. Adăugarea acestor ingrediente sub formă de cremă la cafeaua de dimineaţă va spori efectele şi vă va ajuta să scăpaţi de grăsimea abdominală.

"Minunea de dimineaţă" – ingrediente necesare:

.........................

Citește mai departe miraculoasa reteta care te ajută să SLĂBEȘTI UȘOR ȘI SĂNĂTOS

×
Parteneri
Accident masiv în Polonia! Cel puțin 17 oameni au fost răniți
x close