Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum susţine o asigurare de sănătate rolul părintelui în relaţia cu copiii?

Cum susţine o asigurare de sănătate rolul părintelui în relaţia cu copiii?

Cum susţine o asigurare de sănătate rolul părintelui în relaţia cu copiii?
21 Feb 2014   •   17:00
Rolul unui parinte este de a-si creste copiii, protejandu-le sanatatea si de a le oferi educatie. Sunt din ce in ce mai multi parinti preocupati de protectia copiilor, mai ales ca statisticile arata nivelul crescut al imbolnavirii cu o afectiune grava si al accidentelor la copii. Obligatia morala a parintilor este de a fi pregatiti pentru situatiile neprevazute din viata copiilor, avand solutia potrivita in momentele dificile. Cu noua asigurare de sanatate Dr. KID, Metropolitan Life ofera parintilor aceasta solutie, atat prin beneficiile unice, cat si prin experienta locala si globala in administrarea riscurilor.

Dr. KID este prima asigurare de sanatate din Romania dedicata special copiilor, care le ofera celor mici protectie 24 de ore din 24, in cazul diagnosticarii cu o boala grava, in eventualitatea unui accident, dar si alte beneficii importante pentru sanatatea acestora.

Polita Dr. KID garanteaza primirea sumei asigurate stabilite in cazul in care copilul este diagnosticat cu una din 20 de afectiuni grave, 10 dintre ele avand incidenta cea mai mare in randul copiilor, dar si a beneficiilor oferite in caz de fracturi, arsuri, spitalizare si interventii chirurgicale sau invaliditate permanenta. In plus, Dr. KID protejeaza financiar copilul cu o anuitate educationala pe 5 ani in cazul decesului din accident al parintelui. De asemenea, parintele primeste o indemnizatie si in cazul aparitiei invaliditatii totale si permanente in urma unui accident suferit de acesta.

Mai mult, pentru ca statisticile arata ca 80% din accidentele in care sunt implicati copiii se produc in casa, iar in vacanta copiii sunt mai expusi riscurilor, polita Dr. KID dubleaza beneficiile in cazul in care copilul intampina astfel de situatii dificile in perioada vacantei de vara: fracturi, arsuri sau chiar aparitia invaliditatii permanente.

Asigurarea Dr. KID poate fi incheiata fara sa fie necesara o evaluare medicala a copilului sau parintelui, fiind disponibila in 4 pachete de beneficii: Relaxat, Grijuliu, Perfectionist si In control, in functie de nivelul de protectie ales de parinti.

Pentru ca bucuria pe care ti-o ofera copilul tau sa nu fie umbrita de grijile privind evenimentele neprevazute care pot aparea in viata lui, alege Dr. KID de la Metropolitan Life.

Click aici daca doresti sa afli mai multe despre Dr. KID.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close