Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Nu purta niciodată corset sau tanga. Bărbații, despre cum ar trebui să se îmbrace femeile în dormitor

Nu purta niciodată corset sau tanga. Bărbații, despre cum ar trebui să se îmbrace femeile în dormitor

Nu purta niciodată corset sau tanga. Bărbații, despre cum ar trebui să se îmbrace femeile în dormitor
20 Aug 2015   •   15:04
Bărbații vin de pe Marte, femeile de pe Venus. Nu e doar o vorbă devenită celebră, e adevarul gol-goluț. Femeile nu-i înțeteleg pe bărbați, iar reciproca este valabilă. Noroc cu studiile!
 
Potrivit unei noi cercetări, hainele pe care alegi să le porți în dormitor au un impact major în felul în care te percepe sexul opus. Mai mult de jumătate dintre bărbații care au participat la studiu au spus că le judecă pe femei dacă poartă lenjerie intimă care nu le pune în valoare trupul. Cu alte cuvinte, 86% dintre aceștia au mărturisit că decid cât te atractivă este o femeie în funcție de hainele pe care le poartă în dormitor. Pe de altă parte, și 71% dintre femei au recunoscut că "este important pentru ele" tipul de lenjerie intimă aleasă de un bărbat.
 
Tot această cercetare a scos la iveală faptul că bărbaților le plac femeile care își asortează sutienul la slip și cele care poartă dress. Un lucru pe care par să-l urască: corsetele. Numai 19% dintre bărbați sunt de părere că tanga ar fi sexy și numai 6% ar fi impresionați de o ținută baby doll în dormitor. 
 
52% dinte bărbați nu vor să vadă o femeie îmbrăcată în lenjerie intimă uzată. De aceeași părere sunt și femeile, 59% dintre acestea spunând că judecă bărbații care aleg "boxeri vechi".
 
Voi ce spuneți? Sunteți de acord?

×
Subiecte în articol: lenjerie intima sexy
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close