Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Un nou tip de dietă este la modă. Slăbeşti 15 kilograme în 10 de zile

Un nou tip de dietă este la modă. Slăbeşti 15 kilograme în 10 de zile

Un nou tip de dietă este la modă. Slăbeşti 15 kilograme în 10 de zile
Sursa foto: Pixabay
19 Mar 2018   •   18:54

Dieta Pegan reprezintă un mod de alimentație care face deja furori în mediul online. Este atât de simplu! 

Dieta Pegan se axează pe îmbinarea regimului alimentar vegetarian cu un consum excesiv de legume, iar carnea trebuie inclusă pe post de condiment în dietă, scrie spynews.ro.

Ce presupune dieta Pegan:

1. Zahărul și alimentele procesate trebuie excluse din alimentație. Efectele nocive pe care le au asupra sănătăţii sunt pe termen lung. 

2. Carnea consumată drept condiment. De preferat este să mănânci carne de pasăre și pește, deoarece conțin cele mai mici cantități de grăsimi nesănătoase. Regula de bază este să vezi carnea ca pe un condiment pe care nu-l consumi zilnic. 

3. Atenție și la legume. Nu consuma mai mult de o cană de legume pe zi. Chiar dacă legumele sunt o bază de proteine și fibre, acestea din urmă nu trebuie consumate excesiv. 

4. Nu încălca regula cerealelor. Ca și în cazul legumelor, nu mânca mai mult de o cană de cereale pe zi. Optează pentru cerealele fără gluten. 

5. Ouăle fierte. Grăsimile sănătoase sunt principalul argument pentru care este indicat să mănânci 1 - 2 ouă fierte, în special la micul dejun.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close