Antena 3 CNN Life Vrei sa slabesti? 6 moduri teribil de simple de a reduce aportul caloric

Vrei sa slabesti? 6 moduri teribil de simple de a reduce aportul caloric

Vrei sa slabesti? 6 moduri teribil de simple de a reduce aportul caloric
de O.P.    |    03 Oct 2014   •   13:33

Va prezentam 6 moduri simple de a micsora aportul caloric chiar si cu 500 de calorii pe zi!

Daca introduci mai multe calorii in organism decat consumi, este clar ca te vei ingrasa. Este o lege simpla. Mai mult, daca vrei sa slabesti trebuie sa introduci mai putine calorii decat are corpul tau nevoie, mai ales daca nu faci sport. Insa aceasta este pura teorie. Iata si practica! Mai exact, moduri teribil de simple de a reduce aportul caloric zilnic, chiar cu pana la 500 de calorii, fara a depune eforturi colosale!

Dormi mai mult

Stresul si oboseala modifica modul in care corpul tau metabolizeaza hrana ingerata. Cu cat esti mai stresat, cu atat arzi mai multe calorii. Iar asta o spun oamenii de stiinta de la Centrul Medical Wexner din cadrul Universitatii de Stat din Ohio, SUA. Un remediu bun pentru diminuarea stresului si a oboselii este, evident, somnul. Oamenii de stiinta au descoperit ca o persoana care dorm cel putin 7 ore pe noapte ard cu 100 de calorii mai multe decat cele care care dorm mai putin.

Mananca prune

Inca este sezonul lor si merita sa profiti de acest lucru cu atat mai mult cu cat consumul de 170 de grame de prune pe zi, timp de 12 saptamani, te poate ajuta sa-ti diminuezi circumferinta taliei cu 2,5 centimetri.

Ceva bun dupa pranz

Esti genul care nu se poate abtine de la a manca ceva bun (dulce sau sarat, oricum interzis in curele de slabire) in fiecare zi? Dincolo de faptul ca trebuie, evident, sa consumi acel ceva in cantitati mici, este indicat sa acorzi atentie si momentului in care il mananci. Potrivit revistei de specialitate a Asociatiei americane pentru Dieta, daca mananci ceva bun (o bucatica de ciocolata, o briosa mica, etc) dupa orele pranzului, nu mai tarziu de ora 15.00, acestea au timp sa se "consume" pana la ora culcarii si te si ajuta oferindu-ti un boost de energie si buna dispozitie pentru a functiona mai bine in a doua parte a zile.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close