Antena 3 CNN Meteo Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România! Prognoza meteo pentru perioada 19 februarie - 18 martie 2024

Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România! Prognoza meteo pentru perioada 19 februarie - 18 martie 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România! Prognoza meteo pentru perioada 19 februarie - 18 martie 2024
Sursa foto: Getty Images / Sergiy Trofimov Photography
de Laura Dinu    |    20 Feb 2024   •   07:51

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în toată țara până aproape de sfârșitul lunii martie, anunță meteorologii. În unele zone va ploua abundent, mai spun specialiștii.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19 – 26 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe tot teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord-vest a țării, apropiat de cel normal în regiunile vestice și în general deficitar în restul teritoriului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26 februarie – 4 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, sudice, dar mai ales în zona submontană a Olteniei și Munteniei, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 4 – 11 martie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11 – 18 martie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, au precizat meteorologii.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close