Antena 3 CNN Meteo Vreme anormal de caldă pentru această perioadă. La începutul săptămânii viitoare va fi și mai cald

Vreme anormal de caldă pentru această perioadă. La începutul săptămânii viitoare va fi și mai cald

Odată cu începutul lunii aprilie, multe regiuni din România au fost martore la o creștere semnificativă a temperaturilor, depășind cu mult media obișnuită pentru această perioadă a anului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   09:30

În unele locuri, temperaturile au atins niveluri care sunt de obicei caracteristice lunilor de vară, creând un disconfort neașteptat pentru locuitori.

Vremea se încălzește de la o oră la alta în ţară. Deocamdată, la momentul transmiterii acestei ştiri, temperaturile cele mai scăzute se înregistrează în zona de est a Transilvaniei. Sunt 0° la Miercurea Ciuc și Joseni, dar temperaturile vor crește din ce în ce mai mult după ce ceața se va ridica.

La Braşov sunt 7° în acest moment. 8° arată termometrele la Cluj-Napoca și Suceava și sunt 11° la Galați.

S-a mai încălzit vremea și la Constanța 12°C, iar în Capitală sunt 10° la stația de la Filaret și 6° la cea din Băneasa. 

Valorile termice vor fi destul de ridicate în următoarea perioadă. 

Ele se vor încadra sâmbătă între 15 și cel mult 26° prin sudul țării, iar la începutul săptămânii viitoare va fi și mai cald de atât.

Luni și marți, maxime între 18 și 28°

Astăzi, vremea va fi ploioasă prin jumătatea nordică a țării, așadar un cer mai mult noros. 

Ploile sunt prognozate în Maramureș, în zona Moldovei, dar și în partea de nord a Transilvaniei.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 - 15 aprilie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 - 22 aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 - 29 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie - 6 mai

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close