Antena 3 CNN Opinii Radu Tudor: "Ministrul ungar al Apărării este un proxy al Rusiei!"

Radu Tudor: "Ministrul ungar al Apărării este un proxy al Rusiei!"

Ministrul ungar al Apărării din Ungaria este un proxy al Rusiei lui Putin, susține Radu Tudor.

Radu Tudor: "Ministrul ungar al Apărării este un proxy al Rusiei!"
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tudor    |    05 Iul 2022   •   13:25

”Ministrul ungar al Apărării în Ungaria, din mai 2022, este Kristóf Szalay-Bobrovniczky. Potrivit jurnaliștilor de investigație din Ungaria, aceste este un proxy al Rusiei lui Putin. 

Noul ministru ungar al Apărării, Kristóf Szalay-Bobrovniczky (care până de curând a avut o companie joint venture cu rusii de la Transmashholding) a sugerat într-un discurs că Rusia are șanse mai mari să învingă și a precizat “acesta nu este războiul nostru, Ungaria nu va sângera pentru interese străine”. 

Transmashholding, companie rusească, are afaceri de miliarde de euro în domeniul materialului rulant de cale ferate, locomotive, vagoane. Compania rusească este controlată de un offshore înregistrat în Olanda. Potrivit presei, oligarhii ruși Iskander Makhmudov, Andrei Bokarev, Dmitry Komissarov și Kirill Lipa dețin controlul a 80% din companie. 

Declarația ministrului ungar al Apărării este nu doar un sprijin pentru invadatorii ruși și Vladimir Putin. Ci și singura de acest fel exprimată de reprezentantul unui stat UE si NATO. 

De când conduce Ungaria cu soluții populiste, extremiste și anti-europene, Orban Viktor a îndepărtat Ungaria de valorile democrației europene, devenind oaia neagră a continentului, ce întreține relații intense cu Rusia și China”, scrie Radu Tudor pe blogul personal

×
Subiecte în articol: NATO Rusia
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close