Antena 3 CNN Opinii Nicușor Dan e Grinch: are interzis la Târgul de Crăciun

Nicușor Dan e Grinch: are interzis la Târgul de Crăciun

Nicușor Dan nu poate merge la Târgul de Crăciun Bucureşti ce se va desfăşura în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, deși este organizat chiar de el.

Nicușor Dan e Grinch: are interzis la Târgul de Crăciun
Sursa foto: Agerpres
de Radu Tudor    |    12 Noi 2021   •   21:29

Motivul: intrarea se face în baza certificatului de vaccinare, iar primarul nu vrea să se vaccineze. În plus, pentru prima dată, accesul la Târg este și contracost, scrie stiripesurse.ro.

Târgul de Crăciun din București, anunțat de Nicușor Dan, NU va fi cu acces gratuit. Primăria a transmis prețul biletelor

Târgul de Crăciun Bucureşti se va desfăşura în perioada 26 noiembrie - 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, iar accesul se va face pe bază de bilet, informează vineri Primăria Capitalei.

În cadrul evenimentului organizat prin CREART - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, vizitatorii vor putea achiziţiona produse artizanale, globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

"Evenimentul îi va purta pe cei mici printr-un tărâm de poveste, unde vor putea face plimbări în carusel şi se vor întâlni cu Moş Crăciun şi elfii săi, care vor sosi negreşit în târg, pe 17 decembrie, să le asculte dorinţele", se arată în comunicatul primăriei.

Pentru "o gestionare adecvată a numărului de vizitatori", accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close