Antena 3 CNN Opinii Radu Tudor, după ce prefectul de București și-a luat concediu: „Cu scuze pentru exprimarea neacademică: voi sunteți bine cu capul?!”

Radu Tudor, după ce prefectul de București și-a luat concediu: „Cu scuze pentru exprimarea neacademică: voi sunteți bine cu capul?!”

Radu Tudor este revoltat de faptul că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, și-a luat concediu în plină criză sanitară, cu numai câteva zile, sau chiar ore, înainte ca Bucureștiul să atinga rata de infectare 3 la mia de locuitori.

Radu Tudor, după ce prefectul de București și-a luat concediu: „Cu scuze pentru exprimarea neacademică: voi sunteți bine cu capul?!”
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tudor    |    15 Oct 2020   •   19:50

„Milioane de romani sunt ingrijorati, pe zi ce trece, in mod firesc, de evolutia pandemiei.

Suntem intr-o toamna complicata, avem in fata o iarna si mai complicata.

Spitalele sunt pline, sectiile ATI deja in pragul de refuz, am trecut pragul de 4000 de infectati pe zi, iar rata deceselor urca spre infioratoarea cifra de 100 pe zi.

Fiecare se zbate sa gaseasca o solutie, sa intinda o mana de ajutor, sa contribuie cu ceva la prevenirea unei catastrofe pentru Romania.

Fiecare, mai putin prefectul de Bucuresti. Adica exact acolo unde sunt cele mai mari probleme din toata tara. Si unde se concentreaza 20% din PIB-ul Romaniei. E asadar o datorie de onoare si o provocare de securitate nationala sa te implici.

In tot acest tavalug de griji, nevoi, teama si efort istovitor, prefectul Capitalei, liberalul Gheorghe Cojanu si-a luat concediu. Da da, ati auzit bine, cu 24 de ore inainte cifrei fatidice de 3 la 1000 infectare in Bucuresti, liberalul Cojanu si-a luat concediu. Iar secretarul de stat Sorescu de la MAI, coordonator al prefectilor, i-a aprobat concediu.

Cu scuze pentru exprimarea neacademica : voi sunteti bine cu capul?!

Cojanu, Sorescuast….asta face un cetatean roman, un demnitar, un om platit de Guvern in fata unei uriase incercari, cea mai mare dupa evenimentele din Decembrie 1989 si cutremurul din 1977? Unul isi ia concediu si altul aproba?

Eu cred ca nu sunteti normali la cap. Dar e posibil sa fiu subiectiv. Astept opinia specialistilor sistemului care trece prin cele mai mari tensiuni profesionale : cel medical.

PS : Cum pot tolera ministrul de interne si primul ministru o asemenea situatie vecina cu dezertarea pe campul de lupta, cand pandemia a fost deja declarata de OMS drept “un razboi”?!”, a scris Radu Tudor pe blogul său. 

×
Subiecte în articol: radu tudor prefect București
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close