Antena 3 CNN Opinii România, măturată de un val de medievalism, înapoiere, fundamentalism religios. Se numeşte război hibrid. E ceasul al 11-lea

România, măturată de un val de medievalism, înapoiere, fundamentalism religios. Se numeşte război hibrid. E ceasul al 11-lea

Războiul hibrid dus împotriva României de actori străini uşor de bănuit şi de complici interni uşor de identificat este explicaţia propusă de realizatorul Antena 3, Radu Tudor pentru mai multe aspecte care revendică prim-planul vieţii politice şi sociale.

România, măturată de un val de medievalism, înapoiere, fundamentalism religios. Se numeşte război hibrid. E ceasul al 11-lea
de Radu Tudor    |    10 Apr 2021   •   21:02

Radu Tudor: România, greu încercată de războiul hibrid

"Sub privirea ignorantă şi impasibilă a unor autorități slabe, #România este greu încercată de un val de medievalism, înapoiere culturala, troglodism şi fundamentalism cu teze religioase false.

Război hibrid se numește.

Iar cei care ar trebui sa-l combată stau comozi si moțăie in fotoliile lor călduțe, fandând ca printre jaloanele dintr-o pista de #ski.

Finalul însă ar putea fi dur si neprevazut.

Radu Tudor: CSAT doarme. Civilizaţia şi valorile trebuie apărate zi de zi dar cu habarnişti nu se poate

#CSAT doarme, societatea e profund tulburata, în spitale personalul medical e greu încercat de o lungă si obositoare #pandemie, în strada vocile stridente fac agenda media. #Civilizatia şi #valorile se apără zi de zi.

Dar cu cine?

Cu adormiți & habarnişti nu poți. E ceasul al 11 lea. Maine, va fi prea târziu", a scris Radu Tudor într-o postare pe Facebook.

Sub privirea ignoranta si impasibila a unor autoritati slabe, #Romania este greu incercata de un val de medievalism,...

Publicată de Radu Tudor (radu-tudor.ro) pe Sâmbătă, 10 aprilie 2021

 

×
Subiecte în articol: România război hibrid
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close