x close

Radu Tudor: Ministrul Apărării din Israel, anunț spectaculos: Anticorp cu rol cheie în lupta cu coronavirusul

de Radu Tudor    |    05 Mai 2020   •   15:16
Radu Tudor: Ministrul Apărării din Israel, anunț spectaculos: Anticorp cu rol cheie în lupta cu coronavirusul  Antena 3

Jurnalistul Radu Tudor prezintă pe blogul personal anunțul făcut de ministrul Apărării din Israel, privind o decoperire excepțională făcută de cercetători în lupta împotriva coronavirusului.

Cercetătorii din Israel au izolat într-un laborator de cercetări biologice un anticorp care deţine un rol cheie în lupta împotriva noului coronavirus.

Anunțul a fost făcut luni de ministrul Apărării, care a precizat că această reuşită reprezintă o descoperire importantă în cadrul eforturilor depuse în vederea dezvoltării unui tratament împotriva pandemiei de COVID-19, informează Reuters.

“Anticorpul monoclonal de neutralizare” dezvoltat de Institutul Israelian pentru Cercetări Biologice (IIBR) “poate să neutralizeze boala cauzată de noul coronavirus în organismele purtătorilor”, a declarat ministrul israelian al Apărării, Naftali Bennett, într-un comunicat.

Comunicatul precizează că Naftali Bennett a vizitat luni sediul IIBR, unde a fost informat despre “o descoperire importantă pentru găsirea unui antidot împotriva noului coronavirus”.

Potrivit comunicatului, directorul IIBR, Shmuel Shapira, a spus că formula anticorpului specific a fost deja brevetată, iar autorităţile israeliene se află în prezent în căutarea unei companii internaţionale care să producă tratamentul la scală industrială, scrie Radu Tudor pe blogul personal.

Citeşte mai multe despre:

radu tudor coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati