Antena 3 CNN Opinii S-au înțeles arabii cu israelienii să guverneze în Israel, dar romanii între ei nu

S-au înțeles arabii cu israelienii să guverneze în Israel, dar romanii între ei nu

Mă uit cu destulă scârbă, recunosc, la halul în care se raportează niște indivizi care conduc partide politice parlamentare în România la situația catastrofală, fără precedent, prin care trece țară.

S-au înțeles arabii cu israelienii să guverneze în Israel, dar romanii între ei nu
Sursa foto: Antena 3
de Radu Tudor    |    28 Oct 2021   •   09:16

Fiecare dintre ei e plin e orgolii, lipsa de flexibilitate, da dovadă de incapacitate de negociere și dialog de substanță, e gata să rupă, să se dezică, să acuze, să-și pună interesul politic în afară celui de țară.

Azi, politică ne dovedește nu doar că e ușuratică, bine plătită și 2 zile pe săptămâna la muncă. Ea devine, cum e cazul azi în România, antinațională.

Să te cerți pentru funcții, privilegii, influențe de partid sau personale, să ieși cu tupeu și să spui la nesfârșit în public : celălalt e de vină. Asta înseamnă să fi politician român.

Platoul de 500 de morți pe zi este tabloul înfiorător pe care liderii partidelor de azi își așează osânză lor politică, urat mirositoare.

Va dați seama în ce Ev Mediu politic e România azi, dacă nu găsește o soluție de guvernare când e pe primul loc la mortalitate COVID în Europa? Aveți dimensiunea lipsei totale de simțire a celor care puteau să facă ceva și se duc în fiecare seară liniștiți la culcare?

4 partide mari și late, care s-au combinat fiecare cu fiecare în toate pozițiile ultimilor 30 de ani, nu sunt în stare să bată palmă, să dea minimă senzație de stabilitate cetățenilor.

Citește continuarea pe radu-tudor.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close