Antena 3 CNN Opinii Sorin Roșca Stănescu: Cătălin Predoiu este oripilat de modul în care Orban conduce Guvernul

Sorin Roșca Stănescu: Cătălin Predoiu este oripilat de modul în care Orban conduce Guvernul

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat că ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, „este oripilat” de modul în care premierul Orban conduce Guvernul. În ceea ce privește moțiunea de cenzură, jurnalistul consideră că „nimeni dintre actorii vizibili nu știe dacă există voturi suficiente pentru dărâmarea Guvernului”.

Sorin Roșca Stănescu: Cătălin Predoiu este oripilat de modul în care Orban conduce Guvernul
de Sorin Roșca Stănescu    |    04 Feb 2020   •   16:56

„Am surse din interiorul Guvernul de data asta și domnul Cătălin Predoiu este oripilat de mult timp de modul absolut amatoristic în care este condus acest Guvern de Ludovic Orban și s-au acumulat în acest sens tensiuni. Ludovic Orban ar fi trebuit să știe că încalcă Constituția și legi importante ale statului român. 

„Ludovic Orban s-a pregătit pentru eventualitatea în care Guvernul său va fi demis în urma moțiunii de cenzură a PSD. Știe că nu va mai avea dreptul să emită ordonanță de urgență, că va avea atribuții reduse, iar în ultimul moment încearcă să scoată toate ordonanțele de urgență pe care le poate scoate”, a mai subliniat Sorin Roșca Stănescu.

În ceea ce privește o colaborare între PSD și Ludovic Orban, Sorin Roșca Stănescu a subliniat că în opinia sa există o colaborare între aceștia, întrucât „în loc să grăbească decizia moțiunii de cenzură, amână lucrururile pentru a îi posibilitatea lui Ludovic Orban să facă ședința de Guvern și pentru a da ordonanțele de urgență”.

Sorin Roșca Stănescu: Cătălin Predoiu este oripilat de modul în care Orban conduce Guvernul

×
Parteneri
Mama fetiței găsite moartă sub canapea, săltată de mascați la Vama Nădlac
x close