x close

Sorin Roșca Stănescu: Orban și-a construit o camarilă extrem de puternică, aflată la guvernare, care nu dorește să se ajungă la anticipate

de Sorin Roșca Stănescu    |    10 Ian 2020   •   11:29
Sorin Roșca Stănescu: Orban și-a construit o camarilă extrem de puternică, aflată la guvernare, care nu dorește să se ajungă la anticipate 1116

Președintele Klaus Iohannis și o parte consistentă din PNL doresc alegeri anticipate pentru că au calculat că, la capătul acestora, s-ar putea alege cu mai multe locuri în Parlament, a declarat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, care este de părere că premierul Ludovic Orban va încerca prin ”diverse tertipuri” să rămână în funcție, la Palatul Victoria.

Sorin Roșca Stănescu, jurnalist: Cu certitudine Iohannis și o parte consistentă din PNL doresc alegeri anticipate pentru că au calculat că, la capătul acestora, s-ar putea alege cu mai multe locuri în Parlament. La fel de cert este că domnul Orban nu vrea.

Dar eu vreau să subliniez faptul că între timp domnul Orban și-a construit o camarilă extrem de puternică în partid, aflată la guvernare, care devine din ce în ce mai consistenta și care este interesată să nu existe anticipate și să își păstreze pozițiile de care beneficiază în acest moment.
 
E posibil ca domnul Orban să încerce prin diverse tertipuri să rămână premier. Nimeni nu îi poate garanta că va rămâne premier. Cu atât mai mult cu cât (...) funcția aceasta de premier ar urma să îl dea câștigător pe Cătălin Predoiu, căruia Iohannis i-a promis de mai multe ori că îl va face premier.

Citeşte mai multe despre:

Guvernul Orban
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati