Antena 3 CNN Opinii Vreţi imunitate naţională rapidă? Permanentizaţi centrele maraton de vaccinare, 24 din 24, 7 zile din 7, în marile oraşe

Vreţi imunitate naţională rapidă? Permanentizaţi centrele maraton de vaccinare, 24 din 24, 7 zile din 7, în marile oraşe

Succesul campaniilor tip maraton de vaccinare COVID19, pornite după o idee lansată în premieră la Timișoara, demonstrează clar că așa zisă reticență sau încetinire a dorinței populației la vaccinare este un fake news.

Vreţi imunitate naţională rapidă? Permanentizaţi centrele maraton de vaccinare, 24 din 24, 7 zile din 7, în marile oraşe
de Radu Tudor    |    09 Mai 2021   •   12:55

Acum, când s-au depășit barierele în legătură cu numărul de vaccinuri livrate României, când există o dorința bine conturată atât din partea populației cât și din partea autorităților, există o singură soluție pentru a atinge cât mai repede imunitatea națională :

PERMANENTIZATI ÎN MARILE ORAȘE CAMPANIILE MARATON PENTRU VACCINARE!

Ele trebuie să funcționeze non stop, 7 zile din 7, 24 din 24.

Doar așa se vor crea premisele pentru 10 milioane de vaccinați până la 1 septembrie.

În lunile Iulie și August trebuie organizate caravane mobile și centre fixe pe Litoral, în toate stațiunile, în așa fel încât țintă să fie atinsă cât mai repede.

Ar fi util și că în parcările benzinăriilor de pe Autostrada Soarelui să fie centre în weekend, de la 1 iunie la 1 septembrie.

Decizia ar trebui luată în această săptămâna, de președintele României, primul ministru, miniștrii apărării, sănătății și de interne.

Dacă dorim imunitate națională la 1 septembrie și eliminarea restricțiilor.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close