Antena 3 CNN Politică 2023 a fost anul scandalurilor în Parlament | George Simion și Diana Șoșoacă, în topul parlamentarilor scandalagii

2023 a fost anul scandalurilor în Parlament | George Simion și Diana Șoșoacă, în topul parlamentarilor scandalagii

Anul 2023 a fost anul scandalurilor în Parlament. Diana Şoşoacă şi George Simion n-au ratat nicio ocazie să jignească, să ţipe, chiar şi să se îmbrâncească.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2023   •   20:33

Cel mai recent scandal a fost la votarea legii bugetului. Alfred Simonis a pledat pentru instituirea unui serviciu de securitate intern în Parlament, după ce dezbaterea pe bugetului pentru 2024 ședința de plen a fost marcată de huiduieli, schimburi de replici agresive şi afişare de pancarte.

George Simion s-a făcut din nou remarcat în scandalurile din Parlament.

Un alt scandal a fost cel legat de banii primarilor, după ce partidele şi-au dat mâna pentru majorările de venituri ale aleșilor locali.

Tot în acest an, foşti demnitari cu putere de decizie au fost chemaţi în faţa DNA pentru achiziția de vaccinuri. Fostul premier Florin Cîţu, Ioana Mihăilă sau Vlad Voiculescu au fost în lumina reflectoarelor de la Direcţia Anticorupţie.

Soluţia pentru a pune capăt acestor scandaluri ar fi ca regulamentul să fie schimbat şi să existe măsuri de pază la şedinţele de plen. Dar toate acestea poate din sesiunea următoare.

 

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close