Antena 3 CNN Politică A venit vremea răfuielilor în PNL Timiș. Alin Nica, noul lider, a decis pe cine va da afară

A venit vremea răfuielilor în PNL Timiș. Alin Nica, noul lider, a decis pe cine va da afară

Noul preşedinte ales al Consiliului Județean, Alin Nica, a fost validat, luni, în funcţia de preşedinte interimar al PNL Timiş printr-o decizie a conducerii naționale a partidului său și, aşa cum a avertizat anterior, a început "curăţenia" pe lista de consilieri judeţeni.

A venit vremea răfuielilor în PNL Timiș. Alin Nica, noul lider, a decis pe cine va da afară
Sursa foto: Facebook
de Adrian Iclozan    |    05 Oct 2020   •   19:45

Nica (foto, stânga) le-a cerut consilierilor Alin Popoviciu, Cosmin Buboi, Nicolae Bitea şi Călin Roman să se retragă de pe listă.

În caz contrar, aceștia îşi vor pierde mandatul prin retragerea sprijinului politic şi excluderea din partid.

Cei vizați de excludere sunt sunt cunoscuți drept fideli ai lui Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, care a pierdut alegerile în municipiu și a demisionat de la șefia organizației.

"Le-am cerut colegilor Alin Popoviciu, Cosmin Buboi, Nicolae Bitea şi Călin Roman să se retragă până luni la ora 12. În caz contrar, vom trece la excluderea lor. Motivele sunt multiple şi sunt legate în primul rând de faptul că au adus deservicii partidului prin imaginea lor, prin lucrurile care au apărut în presă despre aceste persoane", a declarat Alin Nica.

Unul dintre cei vizați de excludere amenință cu dezvăluiri

Conform surselor locale, Nicolae Bitea şi Cosmin Buboi s-au retras de pe liste.

Alin Popoviciu şi Călin Roman au refuzat și vor fi excluşi din partid.

Popoviciu (foto, dreapta), fost secretar general al PNL Timiş, a declarat că nu are niciun motiv să facă un pas în spate și așteaptă să i spună motivele pentru care nu mai este susţinut să rămână pe lista de consilieri județeni.

"Cu ce am greşit? Prima dată să mi se spună de ce trebuie să mă retrag. Sunt conducere interimară, trebuie să facă ce consideră că e mai bine pentru ei. Trebuie să îmi spună care sunt motivele pentru care trebuie să mă retrag şi după ce mi le spun trebuie să îmi spună ce probleme de imagine sunt. Adică, am fost bun până când? Consider că nu am greşit cu nimic. Eu aştept să facă ceea ce au de făcut după aceea sunt pregătit. Şi aşa am fost nevorbit patru ani. O să fie un deliciu să citiţi ceea ce declar. Eu ştiu bine ce am de făcut", a declarat Popoviciu, citat de adevărul.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close