Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase - invitat la Congresul PSD. Andronescu: Nu ştiu dacă va primi vreo funcţie

Adrian Năstase - invitat la Congresul PSD. Andronescu: Nu ştiu dacă va primi vreo funcţie

Adrian Năstase - invitat la Congresul PSD. Andronescu: Nu ştiu dacă va primi vreo funcţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Apr 2013   •   17:58

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu susţine că Adrian Năstase va participa la Congresul social-democraţilor, fiind invitat, însă nu a putut răspunde unei întrebări legate de eventuala funcţie pe care acesta ar urma să o primească în partid, declarând doar că Năstase rămâne "un om cu opinie", scrie Mediafax.

"Mi-e foarte greu să vă dau răspunsul. În discuţia pe care am avut-o ieri (sâmbătă - n.r.) - a fost prima discuţie pe care am avut-o cu Adrian Năstase de când este în libertate -, nu mi-a dat să înţeleg că ar veni la congres pentru o funcţie. Nu ştiu să vă dau răspunsul la această întrebare, dar va veni la congres pentru că domnul Ponta i-a invitat pe toţi foştii preşedinţi ai PSD. O să fie şi domnul Gherman şi Iliescu, Năstase şi Geoană. Toţi vor fi pe scenă la congres", a declarat Andronescu.

Vicepreşedintele PSD a adăugat, că indiferent dacă i se va da sau nu o funcţie în structurile de conducere ale PSD, "Adrian Năstase rămâne Adrian Năstase".

"Indiferent că i se dă sau nu o funcţie, Adrian Năstase rămâne Adrian Năstase. Un intelectual cu competenţe ce nu mai trebuie să fie argumentate, un om care are opinie, un om care a citit şi citeşte mult, un om care are capacitatea de a fi mereu creativ. Şi în politică este nevoie de creativitate", a conchis Ecaterina Andronescu.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close