Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase nu mai candidează la prezidenţiale. Îl va susţine pe Mircea Geoană

Adrian Năstase nu mai candidează la prezidenţiale. Îl va susţine pe Mircea Geoană

Adrian Năstase nu mai candidează la prezidenţiale. Îl va susţine pe Mircea Geoană
Sursa foto: Nastase
01 Apr 2009   •   15:22

Adrian Năstase nu va mai candida la alegerile prezidenţiale din toamnă. Liderul social-democrat a făcut această declaraţie aseară, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei. El a precizat, în schimb, că îl va sprijini pe preşedintele PSD, Mircea Geoană, în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

Adrian Năstase a declarat că iese din cursa pentru Cotroceni în principal din cauza situaţiei neclare de la guvernare, dintre PSD şi PD-L.

?Eu am spus la un moment dat că aş vrea să candidez la alegerile prezidenţiale. Dar am spus, în acelaşi timp, că sunt rezervat şi că nu am niciun fel de intenţie să candidez în condiţiile în care PSD este la guvernare cu PDL. Ceea ce se întâmplă în această perioadă îmi arată foarte clar că, practic, o astfel de soluţie, pentru mine cel puþin, nu ar corespunde în niciun fel a ceea ce consider eu că ar trebui să fie un mesaj pentru o alternativă prezidenţială?

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD consideră că acesta este cel mai potrivit moment pentru ca Mircea Geoană să intre în campania pentru alegerile prezidenţiale.

Năstase a reamintit că va depune un proiect de lege care să nu permită decalarea alegerilor prezidenţiale. El a susţinut, totodată, că pentru o desfăşurare corectă a acestora, şmecheriile pe care încearcă să le facă oamenii lui Traian Băsescu ar trebui să înceteze.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close