Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: PD-L a luat modelul PSD. Trebuie să revenim la o structură organizată (VIDEO)

Adrian Năstase: PD-L a luat modelul PSD. Trebuie să revenim la o structură organizată (VIDEO)

Adrian Năstase: PD-L a luat modelul PSD. Trebuie să revenim la o structură organizată (VIDEO)
21 Ian 2010   •   21:13

"PD-L a luat modelul PSD, iar noi acum trebuie să revenim la ceea ce înseamnă de fapt o structură organizată", a declarat, joi, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase. Invitat la emisiunea "Ştirea Zilei", acesta a vorbit despre situaţia din interiorul PSD, respectiv despre rolul viitorului preşedinte al partidului.

"Este evident că în partid şi în societate s-au produs o mulţime de evoluţii", susţine Năstase.

Întrebat dacă îşi menţine afirmaţiile conform cărora nu va mai candida la funcţia de preşedinte al României, Adrian Năstase a declarat că, în opinia sa, peste doi ani ar trebui făcut un nou Congres, în care să fie aşezaţi concurenţii în bloc-starturi pentru aceste competiţii.

"În ceea ce mă priveşte, eu am fost prim-ministru (...) Să fac o competiţie cu mine însumi pentru un al doilea mandat mi-ar fi foarte greu. Lăsând gluma la o parte, ca preşedinte, e un post care, sigur, în momentul în care am candidat, l-am considerat important. Cred în continuare, însă, că, pentru modernizarea ţării, postul de prim-ministru este cel mai important. Aşa încât, din multe puncte de vedere, eu cred că mi-am atins aceste obiective", a spus Năstase.




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Stirea Zilei
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close