Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, tot mai decis să candideze la şefia PSD (VIDEO)

Adrian Năstase, tot mai decis să candideze la şefia PSD (VIDEO)

Adrian Năstase, tot mai decis să candideze la şefia PSD (VIDEO)
Sursa foto: Adrian Nastase
30 Ian 2010   •   21:22

Susţinut de Ion Iliescu în lupta pentru şefia PSD, Adrian Năstase e unul dintre favoriţii unei curse în care nu s-a înscris oficial. Contextul nu este tocmai cel mai fericit pentru fostul premier. Năstase este luat în vizor, din nou, de către procurorii DNA , care au pus din nou sechestru pe casa sa din strada Zambaccian. Este pentru a treia oară când procurorii recurg la o astfel de procedură.

În acest timp, Năstase este tot mai hotărât să candideze la funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat, însă anunţul oficial, dacă acesta va exista, nu îl va face decât în cadrul Consiliului Naţional, care va avea loc săptămâna viitoare. Decizia vine în urma consultărilor pe care le-a avut cu o serie din colegi din partid. Adrian Năstase consideră că, în acest moment, prioritatea partidului ar trebui să fie efortul pentru a redeveni mai întâi cel mai important partid de stânga şi apoi cel mai important partid din ţară.



Adrian Năstase a vorbit şi de scandalul din jurul liderului PSD, Mircea Geoană, care a fost reclamat de Agenţia Naţională Anticorupţie, la Parchetul General, pentru fals în declaraţii. Acesta consideră că scandalul nu este atacat din cauza candidaturii la şefia partidului, ci mai degrabă în calitate de preşedinte al Senatului. În viziunea lui Năstase, scandalul a fost declanţat de persoane apropiate preşedintelui Traian Băsescu şi are ca scop vulnerabilizarea lui Mircea Geoană.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close