Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: vor fi arestaţi 4-5 constructori importanţi

Adrian Năstase: vor fi arestaţi 4-5 constructori importanţi

Adrian Năstase: vor fi arestaţi 4-5 constructori importanţi
Sursa foto: adrian nastase
07 Apr 2009   •   07:54

Adrian Năstase face şi el referire la cele mai recente scandaluri din justiţia şi presa română, apreciind că "scena din localul din Pipera cu Becali îmi aduce aminte de scena din restaurant cu Becali şi Băsescu şi asta arată că în zilele noastre este periculos să fii prieten cu Traian Băsescu", a afirmat Adrian Năstase, invitat la o emsiune TV.
Acesta consideră că dosarul Becali e o "campanie de imagine în favoarea lui Traian Băsescu".
"Acest subiect e conceput ca o strategie de imagine, ca o perdea de fum pentru subiectele importante ale ţării si pentru a ajuta anumite personaje implicate în campania pentru prezidenţiale, iar aici ma gândesc la Traian Băsescu"
Fostul premier a mai subliniat că "patru sau cinci constructori importanţi din domeniul infrastructurii" vor intra în atenţia justiţiei. Făcând referire la declaraţiile colegului de partid Marian Vanghelie, care dezvăluia că vor fi arestaţi ziarişti, Năstase merge mai departe.
"Ştiu mai mult de atât. In afara de lista aceea, mai circulă şi o listă cu patru sau cinci constructori importanţi din domeniul infrastructurii. Nu am să dau nume?, sublinia fostul premier.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close