Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase vrea să candideze pentru preşedinţia PSD

Adrian Năstase vrea să candideze pentru preşedinţia PSD

Adrian Năstase vrea să candideze pentru preşedinţia PSD
Sursa foto: adrian nastase
14 Mai 2009   •   00:39

Fostul premier al României şi lider al PSD, Adrian Năstase, nu poate uita că a condus partidul şi a recunoscut că va candida pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii politice. El a condiţionat însă eventuala sa candidatură de plecarea lui Mircea Geoană la Cotroceni.
?Dacă mă vor sprijini colegii mei, voi candida. Este important pentru noi ca partid să ne revalidăm ca forţă politică principală, inclusiv prin câştigarea alegerilor prezidenţiale.?
Dacă ne unim să îl sprijinim pe candidatul nostru la alegerile acestea, va exista un rezultat pozitiv pentru România?, declara Năstase.
Politicianul aprecia că mesajul pe care trebuie să îl transmită PSD este că membrii săi sunt uniţi.
Liderul PSD a precizat că nici nu-şi pune problema învingerii colegului său Marian Vanghelie. "Părerea mea despre Vanghelie a fost foarte negativo într-o vrme, apoi am început să apreciez anumite lucruri pe care le-a făcut, în comparaţie cu alţi colegi care au fost inerţi. Marian Vanghelie, în mecanismul de partid, poate să fie foarte util".
Referitor la eventuala înscrie în cursă pentru conducerea partidului, Năstase arăta că ?într-o astfel de situaţie întotdeauna există negocieri anterioare. Eu nu mi-aş dori să fac competiţie cu Vanghelie si cred că un partid cum este PSD-ul nu poate fi condus de o persoană, ci de o echipă".
Adrian Năstase a recunoscut că există interese în partid.
Vorbind despre fostul coleg de guvern, Miron Mitrea, Adrian Năstase arăta că acesta are o frustrare foarte mare, deoarece nu este implicat în campania electorală şi a dorit prin declaraţiile sa recente să iasă din nou în faţă înainte de Consiliului Naţional al PSD.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close