Antena 3 CNN Politică ALDE: De teamă să nu ajungă din nou șomer, Orban face orice demers pentru a nu-și pierde funcția

ALDE: De teamă să nu ajungă din nou șomer, Orban face orice demers pentru a nu-și pierde funcția

Reprezentanții ALDE susțin că moțiunea de cenzură este un drept al Opoziției, prevăzut de Constituție. ”Orban nu face decât să acționeze disperat, pentru că știe că nu mai are niciun fel de susținere”.

ALDE: De teamă să nu ajungă din nou șomer, Orban face orice demers pentru a nu-și pierde funcția
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    21 Aug 2020   •   14:33

”Ludovic Orban, de teamă să nu ajungă din nou șomer, face orice demers pentru a nu-și pierde funcția și pentru a bloca o acțiune constituțională a Parlamentului. Moțiunea de cenzură este un drept al opoziției, este prevăzută de Constituție. Orban nu face decât să acționeze disperat, pentru că știe că nu mai are niciun fel de susținere.

Sesizarea CCR cu un conflict juridic între Executiv şi Parlament este doar un tertip prin care Orban încearcă să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria. Însă, oricât ar încerca Orban și cei din PNL să blocheze acțiunea Parlamentului, până la urmă nu vor scăpa.

ALDE: Asemenea unui lider absolut cu apucături de dictator, Orban nu concepe să își piardă funcția

În Constituție nu există nicio mențiune privind depunerea unei moțiuni de cenzură în sesiune extraordinară.

Orban și PNL trebuie să înțeleagă faptul că Guvernul răspunde în faţa Parlamentului, pentru că Guvernul este numit de către Parlament. În conformitate cu prevederile constituționale, Parlamentul poate retrage acest vot de încredere oricând! Nu doar când vor Orban și PNL!

Orban face toate aceste mișcări disperate pentru a mai trage de timp. Asemenea unui lider absolut cu apucături de dictator, Orban nu concepe să își piardă funcția”, scriu reprezentanții ALDE pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: ALDE
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close