Antena 3 Politică ALDE: De teamă să nu ajungă din nou șomer, Orban face orice demers pentru a nu-și pierde funcția

ALDE: De teamă să nu ajungă din nou șomer, Orban face orice demers pentru a nu-și pierde funcția

de Laura Dinu    |    21 Aug 2020   •   14:33
ALDE: De teamă să nu ajungă din nou șomer, Orban face orice demers pentru a nu-și pierde funcția
Sursa foto: hepta

Reprezentanții ALDE susțin că moțiunea de cenzură este un drept al Opoziției, prevăzut de Constituție. ”Orban nu face decât să acționeze disperat, pentru că știe că nu mai are niciun fel de susținere”.

”Ludovic Orban, de teamă să nu ajungă din nou șomer, face orice demers pentru a nu-și pierde funcția și pentru a bloca o acțiune constituțională a Parlamentului. Moțiunea de cenzură este un drept al opoziției, este prevăzută de Constituție. Orban nu face decât să acționeze disperat, pentru că știe că nu mai are niciun fel de susținere.

Sesizarea CCR cu un conflict juridic între Executiv şi Parlament este doar un tertip prin care Orban încearcă să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria. Însă, oricât ar încerca Orban și cei din PNL să blocheze acțiunea Parlamentului, până la urmă nu vor scăpa.

ALDE: Asemenea unui lider absolut cu apucături de dictator, Orban nu concepe să își piardă funcția

În Constituție nu există nicio mențiune privind depunerea unei moțiuni de cenzură în sesiune extraordinară.

Orban și PNL trebuie să înțeleagă faptul că Guvernul răspunde în faţa Parlamentului, pentru că Guvernul este numit de către Parlament. În conformitate cu prevederile constituționale, Parlamentul poate retrage acest vot de încredere oricând! Nu doar când vor Orban și PNL!

Orban face toate aceste mișcări disperate pentru a mai trage de timp. Asemenea unui lider absolut cu apucături de dictator, Orban nu concepe să își piardă funcția”, scriu reprezentanții ALDE pe o rețea socială. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close