Antena 3 CNN Politică Anastase: Geoană se foloseşte de mitinguri ca pretext pentru a evita o confruntare cu Băsescu la TVR

Anastase: Geoană se foloseşte de mitinguri ca pretext pentru a evita o confruntare cu Băsescu la TVR

Anastase: Geoană se foloseşte de mitinguri ca pretext pentru a evita o confruntare cu Băsescu la TVR
Sursa foto: Roberta Anastase
30 Noi 2009   •   12:51

Candidatul PSD, Mircea Geoană se ascunde în spatele diferitelor pretexte şi îndatoriri de campanie pentru a fugi de confruntările cu Traian Băsescu la TVR, a acuzat luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Ea a afirmat că este dispusă să meragă astăzi la Polieşti pentru a sta de vorbă cu social-democraţii locali şi a-i convinge că amâne mitingul programat astăzi, folosit de Geoană ca scuză pentru a respinge invitaţia staff-ului de campanie a lui Traian Băsescu la o dezbatere televizată la postul naţional.

?Domnul Mircea Geoană a pus astăzi în mod intenţionat TVR în situaţia delicată de a nu putea organiza o debatere între cei doi candidaţi. El confirmă astfel că evită prin orice mijloace o dezbatere cu preşedintele Traian Băsescu? a afirmat Anastase.

Preşedintele Camerei a minimalizat importanţa mitingului la care va lua parte astăzi candidatul social-democrat la Ploieşti.

?Astăzi a spus că va fi la un mare miting la Ploieşti, probabil cel mai mare din campania sa electorală. Vă pot spune că mitingul va vea loc într-o sală de 750 de oameni, iar eu mă ofer, pentru ca domnul Geoană să fie la dezbaterea de la ora 19:00, să vorbesc cu memrii PSD. Sunt sigură că vor înţelege că este mult mai importantă această dezbatere pentru patru milioane de români şi că vor renunţa la această întrevedere electorală? a susţinut Anastase.

Întrebată dacă se va deplasa personal la mitingul PSD de la Ploieşti, parlamentara democrat-liberală a precizat că va merge doar în măsura în care Geoană ?nu va înceta să mai invoce diferite pretexte puerile pentru a evita o confruntare cu domnul Băsescu?.

Între timp, mitingul electoral al candidatului social-democrat la alegerile prezidenţiale, programat iniţial pentru ora 17.00 la Sala Sindicatelor din municipiul Ploieşti, a fost amânat pentru ora 18.00.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close