Antena 3 CNN Politică Antonescu atenţionează că cine mai încalcă protocolul USL va trebui să părăsească partidul

Antonescu atenţionează că cine mai încalcă protocolul USL va trebui să părăsească partidul

Antonescu atenţionează că cine mai încalcă protocolul USL va trebui să părăsească partidul
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Mai 2013   •   16:31
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că liberalii dezavuează unele aprecieri făcute de senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu la adresa PSD, atenţionând că cei care vor mai încălca protocolul USL vor trebui să se despartă de partidul din care fac parte.
 
"În mod categoric, noi considerăm că oricine mai încalcă într-un chip atât de clar articolul respectiv (din protocolul USL - n.r.) va trebui să se despartă de partidul din care face parte sau din USL", a declarat Crin Antonescu, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL, potrivit Agerpres
 
El a subliniat că parlamentarii pot exprima opinii, dar nu trebuie să recurgă la atacuri. 


Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la finalul şedinţei USL, că în cadrul Uniunii există "o problemă seriosă" care îl priveşte pe senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu.

Senatorii PNL care au demisionat din Comisia de anchetă a cazului judecătorului Corneliu Bârsan afirmă că prin acest gest protestează faţă de încercarea majorităţii PSD din Comisie de a muşamaliza încălcarea imunităţii diplomatice a magistratului român la CEDO.

Cei trei (SRS, Ciorbea, Ilieşiu) au arătat că gestul lor de a se retrage din comisie a fost susţinut de către preşedintele PNL, Crin Antonescu, iar chiar dacă la nivelul Senatului se va discuta marţea viitoare situaţia şi s-ar putea decide cu privire la înlocuirea lor, din partea PNL nu există alţi parlamentari doritori să intre în această comisie.
 
Comisia de anchetă în cazul interceptării judecătorului CEDO Corneliu Bârsan a fost înfiinţată la începutul lunii aprilie 2013.

 

 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close