Antena 3 CNN Politică Attila Korodi a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Mediului

Attila Korodi a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Mediului

Attila Korodi a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Mediului
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    10 Apr 2012   •   16:35
Update 19.30 - Attila Korodi a depus, marţi seară, jurământul pentru învestirea în funcţia de ministru al Mediului.
_________________________________________________________

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretul pentru numirea lui Attila Korodi în funcţia de ministru al Mediului, urmând ca ceremonia depunerii jurământului de către acesta să aibă loc la ora 19.30.

Conform unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, Traian Băsescu a semnat, marţi, Decretul pentru numirea lui Attila Korodi în funcţia de ministru al Mediului şi Pădurilor.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţie va avea loc după publicarea decretului în Monitorul Oficial al României, precizează Administraţia prezidenţială.

Deputatul Attila Korodi a fost nominalizat, marţi, de UDMR, pentru funcţia de ministru al Mediului, pe locul rămas vacant după demisia lui Laszlo Borbely.

Anunţul a fost făcut de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii.

Întrebat despre punctul său de vedere în legătură cu proiectul Roşia Montană, Korodi a spus că trebuie reluate "ultimele evoluţii în doi ani de zile în procedura de evaluare cu toate elementele ei complexe" şi după aceea va putea să îşi dea "o părere foarte punctuală".

Korodi Attila are 35 de ani. După alegerile parlamentare din noiembrie 2004, Korodi a fost desemnat de către UDMR pentru postul de secretar de stat la Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor, ocupându-se de coordonarea Departamentului de Integrare Europeană. În aprilie 2007, Attila Korodi a fost numit ministru al Mediului, post ocupat timp de un an.

×
Subiecte în articol: depunere juramant
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close