Antena 3 CNN Politică Aurelian Bădulescu: "Aşa cum vom face foamea de pe urma guvernului, aşa vom face frigul de pe urma lui Nicuşor Dan"

Aurelian Bădulescu: "Aşa cum vom face foamea de pe urma guvernului, aşa vom face frigul de pe urma lui Nicuşor Dan"

Aurelian Bădulescu, consilier general PSD, a comentat situaţia disperată în care se află mai multe blocuri din Capitală care acum, în prag de iarnă, nu au apă caldă şi căldură. „Aşa cum o să facem foamea de pe urma guvernului, aşa o să facem şi frigul de pe urma lui Nicuşor Dan, spune consilierul PSD.

Aurelian Bădulescu: "Aşa cum vom face foamea de pe urma guvernului, aşa vom face frigul de pe urma lui Nicuşor Dan"
Sursa foto: hepta
de Claudia Popovici    |    14 Oct 2021   •   17:11

Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan a precizat că așteaptă banii de la Guvern pentru a furniza agentul termic, asta în timp ce zeci de blocuri din Capitală nu au de zile bune căldură şi apă caldă.

Întrebat cum comentează această situaţie Aurelian Bădulescu, consilier general PSD, a precizat că această iarnă va fi fără precedent, iar Nicuşor Dan a arătat că nu este pregătit, având alte preocupări. 

„Sunt două fenomene la care ne raportăm. Avariile, cu care ne-am învățat că sunt specialitatea acestui domn Nicuşor Dan, un tânăr de 51 de ani, ales primar.

Şi a doua, lipsa de resursă pentru că la ultima rectificare bugetară pe care am avut-o ieri, unde dumnealui a epatat într-un mod jalnic, nu a reuşit să ne indice sursele pe care le are în vedere atunci când se gândește la ceea urmează să se întâmple în următoarea perioadă.

I-am solicitat să ne pună la dispoziție datoria pe care Termoenergetica o are faţă de terți, una foarte mare, care ne îngrijorează. Am solicitat o comisie în cadrul căreia să avem discuții punctuale pe această situaţie gravă, la nivelul municipiului Bucureşti.

„Aşa cum vom face foamea de pe urma guvernului, aşa vom face frigul de pe urma lui Nicuşor Dan"

Vreau să vă spun că va fi fără precedent iarna acestui an. Este un semnal de alarmă. Este o iarnă grea şi nu ştiu cum vom trece peste ea. Aşa cum vom face foamea de pe urma guvernului, aşa vom face frigul de pe urma lui Nicuşor Dan. Asta am votat şi asta avem.

I-am solicitat să predea mandatul de primar general, pentru ca, în scurta perioadă pe care o mai avem, să putem să gestionăm oraşul aşa cum trebuie.

"Domnul Nicuşor Dan nu-şi va scrie niciodată demisia. Este preocupat de alte chestiuni"

Are resurse, în schimb, el nu are capacitatea şi nu este pregătit pentru aşa ceva. Domnul Nicuşor Dan nu-şi va scrie niciodată demisia. Este preocupat de alte chestiuni pe care îl dor şi anume, să îşi spele faţa şi să îşi acopere minciunile cu care a venit pe scaunul de primar general", a spus Aurelian Bădulescu la Antena 3.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close