Antena 3 CNN Politică Bădulescu: Consilierii generali PSD cer urgent şedinţă la Primăria Capitalei pe tema deratizării şi dezinsecţiei. "Ajunge cu impostura"

Bădulescu: Consilierii generali PSD cer urgent şedinţă la Primăria Capitalei pe tema deratizării şi dezinsecţiei. "Ajunge cu impostura"

Aurelian Bădulescu, fostul viceprimar al Capitalei, anunţă că grupul consilierilor generali  ai PSD a cerut convocarea de îndată în şedinţă extraordinară a CGMB din cauza "lipsei de implicare" a Primăriei Bucureşti.

Bădulescu: Consilierii generali PSD cer urgent şedinţă la Primăria Capitalei pe tema deratizării şi dezinsecţiei. "Ajunge cu impostura"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Apr 2021   •   11:06

Bădulescu spune luni, pe pagina de Facebook, că programul de deratizare şi dezinsecţie pentru acest an nu suportă amânare, iar pentru edilul Nicuşor Dan "nu reprezintă priorităţi".

"Ajunge cu impostura!

Aurelian Bădulescu: programul de deratizare şi dezinsecţie nu suportă amânare

Problemele cu care se confruntă Capitala sunt numeroase. Însă, subiectul programului unitar de acţiune pentru deratizare şi dezinsecţie pentru anul 2021 nu suportă amânare. Cel puțin, dacă te interesează de #sănătatea bucureștenilor. 

Din păcate, pentru Nicusor Dan și "ai lui" problematica #deratizării și #dezinsecției nu reprezintă priorități. Altfel, nu se explică faptul că rapoartele de specialitate din luna ianuarie și raportul de aprobare din luna martie au rămas fără ecou. 

Bădulescu: Grupul consilierilor generali PSD cere şedinţă de îndată la CGMB

Văzând lipsa de #implicare în probleme cu adevărat urgente și esențiale pentru #comunitate, Grupul Consilierilor Generali ai PSD a solicitat convocarea de îndată în şedinţă extraordinară a CGMB!

Revenim cu detalii pe acest subiect important pentru #sănătatea #comunității pentru că ne pasă!", a scris Aurelian Bădulescu, luni, pe pagina de Facebook.

?????? ?? #?????????‼️ Problemele cu care se confruntă Capitala sunt numeroase. Însă, ⚠️????????? ??????????? ?????? ??...

Publicată de Aurelian Badulescu pe Duminică, 25 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: Aurelian Bădulescu deratizare
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close